Ruilen en retourneren

Omdat PETIT PUK nu eenmaal geen Zalando is :-)....

1. P E T I T PUK doet er alles aan om de koper via de website & email te informeren over haar producten. Mocht een product desondanks niet aan de verwachtingen voldoen, dan kan het product geruild of geretourneerd worden (met uitzondering van de customized vintage hobbelpaardjes). De verzendkosten voor de retourzending zijn voor rekening van de koper, alsmede de verzendkosten voor een vervangend artikel. Met uitzondering uiteraard van eventuele fouten gemaakt door PETIT PUK.  Retouren dienen te allen tijde voldoende te worden gefrankeerd. Creditering vindt plaats binnen 10 werkdagen na ontvangst van het product en omhelst louter het aankoopbedrag van het geretourneerde product.

2. Afgeprijsde producten kunnen niet worden geruild of geretourneerd.

3. De koper heeft een bedenktijd van 7 dagen vanaf de dag dat de bestelling ontvangen is. Binnen deze zeven dagen kan de koper per e-mail (hello@petitpuk.nl) mededelen dat hij/zij de bestelling retour zendt.

4. De producten die aangemeld zijn voor retour, dienen binnen drie werkdagen na aanmelding aan P E T I T PUK verzonden te zijn:  mail ons voor het adres. Voeg bij de retourzending een notitie met de naam waaronder de bestelling is gedaan, anders moeten wij veel moeite doen dit terug te vinden en duurt terugbetaling onnodig lang. Wij adviseren de koper het bewijs van verzending te bewaren.

5. De retouren dienen in originele staat te zijn. Dat wil zeggen: niet beschadigd, ongebruikt,  met aangehecht label en in de originele verpakking. Alleen dan wordt het aankoopbedrag teruggestort.

7. Indien er een fout is gemaakt door P E T I T PUK, zullen aankoopbedrag en verzendkosten binnen zeven werkdagen aan de koper worden teruggestort.